Träning på två

Som vanligt tänker jag mer än vad jag gör och det är ju precis det jag har gjort nu också. Sedan träningen i onsdags har jag tänkt skriva, men det har såklart inte blivit av. Så jag skriver nu istället;)

I onsdags gick jag till skolan nästan helt i onödan. Jag mailade mina lärare i tisdags kväll för att få en liten plan av vad som skulle göras i skolan dagen efter. Min biologilärare svarade med att lektionen var obligatorisk, vilket jag då var tvungen att komma in på och göra en liten uppgift som inte var speciellt viktig. Min svenskalärare svarade att det skulle vara betygssnack och frivilligt att komma. Eftersom vår mattelektion var inställd, frågade jag får svenskalärare om hon ville lägga svenskan på matten istället vilket gick bra. Det resulterade i att vi fick gå hem 1-1,5 timmar tidigare än vad vi egentligen får göra på onsdagar.

Jag kom alltså hem lite tidigare i onsdags, så jag, farmor och pappa gick ut och sådde de frön som jag har planerat att så sedan i April, men nu är det gjort och jag hoppas det kan bli bra.

På träningen sedan började jag med att gymma, vilket gick helt okej, inte lika kul att gymma själv som att gymma med någon annan. Efter gymmet är det som vanligt simning som gäller. Däremot var vi endast två stycken från min grupp och vår tränare var inte där, så vi fick simma lagkapper med den andra, lite yngre gruppen. Det fick ändå bra, men hade varit roligare att träna med min grupp och med min tränare.

Igår bestod av en morgon av att vakna sent och sedan göra sig iordning och sedan åka in till Göteborg för att möte upp två av Kristianstadborna. Däremot var jag två timmar tidig och fick gå runt i Nordstan själv.

När de tillslut dök upp vid halv fem och vi lyckades hitta varandra, hade vi en mysig kväll. Lite på Nordstan, en runda på stan och café stopp, och tillslut en runda i Slottskogen. Jag har verkligen saknat dessa människor, däremot är det tråkigt att vi inte är alla som är med utan att det saknas två från vardera ställe.

Det är även det som jag nu är på väg till när jag skriver detta. Jag ska hem till en av tjejerna som bor i Göteborg och umgås med henne och killarna. Jag tror det kommer bli bra, och sedan blir det tävling i helgen i Göteborg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s