Allra sista & första

Ledig nästan hela veckan och sugen på att skriva ett inlägg. Det är mitt mode idag. Enda skoldagen denna veckan och den sista riktiga dagen är slut och den har varit grymt bra! Ett prov, Två lektioner och Trehundra foton.

Start med ett mail av min svenskalärare. Lektionen är INSTÄLLD. Efter det var det bara att fixa i ordning sig, ta en senare buss och åka in till skolan för franskaprov. Ett prov som rent ut sagt gick skit. Har aldrig varit så borta under ett prov, men jag börjar vänja mig vid att ha ett sämre betyg i franska än vad jag skulle vilja ha, så jag är inte jätteupprörd över det.

Därefter lite lunch innan en franska lektion med Kahoot där vi kunde vinna extrapoäng för provet vi skrev tidigare på dagen. Jag vann en solklar vinst och sedan slutade vi. Innan nästkommande lektion 2 timmar senare, passade jag och en kompis på att handla lite och fota lite bilder. Ett lite som tillslut slutade i 300 stycken med ett bra antal som ändå är bra.

På idrotten var det softball, en rolig amerikans sport som jag alltid har underart vad det går ut på. Riktigt kul och skönt att äntligen veta vad de gör på filmerna hahaha! Efter det bestod min tidiga kväll av träning på Lundby-badet. Så skönt att komma ut och simma i 50 meters bassäng utomhus i solen, vilket betyder BRÄNNA. Jag har nog aldrig varit så taggad inför ett pass, och så nöjd efteråt. Det gick riktigt bra att simma, och jag kunde andas under hela passet.

Dagen har med andra ord varit bra, och denna veckan är snart slut. Jag har hela dagen trott att det är onsdag, men det måste ligga i alla studenter. Nästan varannan dag är det studentfirande för mig. Det började igår med en barndomsvän, sedan syrrans bästa vän och min extra syrra imorgon, och därefter är det skolans egna student på fredag. Ändå är jag inte sugen på att ta studenten än. Jag vill fortsätta plugga ett tag till, vilket är tur eftersom jag har två år kvar!

Allt är bra. Sommaren är på väg, värmen kommer, jag har badat i Lygnen och skolan är snart slut. Det känns som det mesta börjar lätta. Ingen mer träning eller skola. Jobbet är slut och jag ska bara umgås med vänner fram tills den 26 juni…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s