Student efter student

Tänk vad galet! Jag har varit på tre studenter, två vänner och skolans egna och herregud vad jag nu längtar till min egna. Efter att ha fixat och pyntat två flak, ett i onsdags och ett idag, vill jag själv sätta mig och måla på lakan. Det är sådana sjuka stämningar med en lycka svår att uppnå.

I onsdags var det ett väldigt bra studentfirande med en långkväll av sång, mat och prat. Jag tror vi var hemma vid 23:30 någon gång, vilket gjorde att hela familjen var rejält bakfulla under gårdagen, även känd som nationaldagen.

Nationaldagen blev en lång tröttsam dag. Inga planer och 30 grader varmt, vilket resulterar i lite solning, en del sömn i sängen i mitt svala rum. Sedan blev det även lite filmtittande och Al Pitcher på kvällen innan läggdags. Resten av familjen gick/cyklade även ner till Lygnen för ett dopp där min lill-syrra störta er för backen och slog upp knät, så hon och pappa spenderade kvällen på akuten. Däremot mår hon bra nu så några stygn och antibiotika läker ihop det hyfsat snabbt.

En ganska tråkig tid även om studenterna var roliga, däremot har det inte hänt så mycket idag heller. Jag började dagen med att åka in till Göteborg för att pynta våra egna studenters flak. Därefter ett möte med våran verksamhetsutvecklare och sist en lunch innan jag drog hem och hängde med familjen. Imorgon är jag helt ensam hemma så vi får se vad som händer då, men som det ser ut just nu kommer det bli en hel del soffhäng.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s