Tillbaka till träning

Jag är hemma från Kristianstad, och har egentligen varit sedan söndag kväll. Men ett problem med det är att jag har inget stort att skriva om. Dagarna kommer och går utan att jag gör någon nytta.

I måndags började mitt ”nya” liv med att träna, vilket kommer hålla denna veckan, knappt. Så mycket jag har tränat denna veckan är ungefär det jag tränade totalt på en månad under de tyngsta perioderna i våras. I måndags blev det en morgonträning på ungefär 4000 meter, vilket det även blev i måndags kväll. I tisdag drog jag som vanligt till Lundby och körde ett lite tyngre pass med 12*100 (25/50 fart + 50 lugnt) vilket var rätt så okej och lugnt ändå. Igår blev det återigen två pass, ett på morgonen och ett på kvällen som både var 5000 meter vardera.

Med all denna träning har mina axlar och skuldror blivit rejält trötta. Från att inte träna ytterst lite till att köra stenhårt är inte det bästa, vilket jag nu har insett och tar en ledig dag idag istället. Däremot är jag åter i bassängen imorgon bitti eftersom vi tränar hemma i Fjärås stora delar av veckan som gör att det är mycket enklare att få viljan att träna än om det är i Kungsbacka.

En ledig dag är dock det värsta för mig. Jag har inte varit sugen på något förutom Liseberg, men hade inte den största lusten att åka in själv i regnet. Istället blev det en lugn morgon med städning och rakning av ben, innan jag, mamma och lillsyrran drog in till Åby för att titta på storasyrrans arbete inom hästsporten. Kanske inte det mest intressant eller varmaste, men det är iallafall något än att bara ligga hemma i soffan och må dåligt.

Just nu känner jag bara att jag saknar föregående vecka i Kristianstad, men jag får väl ta och läsa mitt egna inlägg, skriva lite med dem och sedan försöka göra det bästa av det jag har hemma. Med Midsommar imorgon så blir det Tjolöholm och kanske att jag följer med upp till mormor på eftermiddagen/kvällen för att ha något att göra i helgen, men det får vi se imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s