Midsommar

Glad midsommar alla! Vädret är precis som det ska vara en svensk midsommarafton. 14-17 grader varmt med ett regn och sol som går om varandra.

Jag sitter i skrivande stund i bilen på väg upp till mormor. En spontan resa som blev bestämd igår. Däremot åker vi upp mycket senare på dagen än vad vi brukar göra och detta beror på midsommar firandena som är viktiga.

Dagen startade med säsongens sista träning, vilket blev ett pass på 5400 meter som kände bra upp mot slutet. Även om jag vakande 20 minuter innan jag skulle ligga i vattnet och simma gick allt super och jag kom hem två timmar senare och käkade ”frukost” innan jag somnade soffan. Därefter blev det en midsommar lunch bestående av det vanliga. Sill, potatis, ägg och köttbullar, och såklart efterrätt med jordgubbar och grädde.

Efter en lyckad lunch och ett snabbt ombyte bar det iväg mot Tjolöholm för ett midsommar firande. Pappa stod och arbetade vid hoppborgen medan vi andra tre gick runt lite, tittade på folkdans och handlade godis. Sen kom regnet… Alla drog hem samtidigt och det blev som vanligt kö ut.

Väl hemma sedan blev det rester till middag innan packning av behövande saker som ska med till mormor skedde. Sedan hamnar vi där jag är nu, i en bil med 4/6 familjedeltagare.

Hos mormor ska jag nu vara till söndag kväll. Därefter blir det ompackning och på tisdag morgon drar jag ner till Ron för frivilliga och är där i 12 dagar. Sedan åker familjen ner till Frankrike två dagar senare och stannar hela veckan. Detta betyder att jag är fullplanerad och kommer antagligen inte att skriva förrän efter Ronneby, eller till och med kanske inte förrän efter Frankrike. Däremot ska jag försöka skriva ett inlägg om helgen på söndag eller måndag innan jag försvinner från elektroniken i nästan två veckor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s