Mormor och dagen före avresa

Imorgon klockan 06:04 går tåget från Göteborg Central till Ronneby. 5 timmar resande för att komma ner till det ställe jag sedan ska spendera kommande 12 dagar. Men de har ju nu varit 3 dagar sedan sist och de flesta av dem har jag spenderat hos mormor i Källvik.

Repgunga hos mormor

Hos mormor har det blivit en hel del vila. Somnade både vid poolen, efter 2 timmars bad, och i sängen samt soffan. Sedan ska vi inte ens tala om hur mycket mat och fika jag har käkat. Minst en fika per dag och igår blev det även en gigantisk glass, men gott är det och eftersom jag har lov och antagligen inte kommer kunna äta vad jag vill när jag vill den kommande tiden så fick det bli okej ändå.

Gunnars brygga

Det blev även en lite spel hos mormor. Man får ju passa på när även kusinerna är där. En kväll/natt med Gin Rummy som vi satte igång vid 00:00, en av de snabbaste rundorna vad jag kan minnas. Klara på 2,5 timme och sängen väntade sedan vid 3 tiden. Sedan fick det även bli lite sims med kusinen och igår avslutades helgen med minigolf. En massa vila och skoj.

Minigolf med kusiner

Jag och pappa åkte sedan hem igår kväll, med mig vid ratten de första 90 minutrarna innan trafiken tjocknade på och huvudet tröttnade. Väl hemma blev det sedan fotboll och sedan sömn inför idag, som bestod av handling, packning, städning och duschning.

Idag började jag dagen med att försova mig, även om inte det går en sommarlovs dag utan planer. Därefter var det frukost och film innan jag tog mopeden in till Kungsbacka för att handla det sista inför Ronneby. Det sista bestående av solkräm, frukost och strumpor. Jag hoppas att jag har med mig allt jag möjligtvis skulle kunna behöva och att jag inte har med mig allt för mycket av allt. Jag körde sedan hem igen, åt lunch och påbörjade min packning. Efter det väntade sedan en snabb städning av de som jag inte behöver ha med mig och sedan en lång, skön dusch.

Nu är det fotboll innan sängen väntar och jag åker till Ronneby. Jag är just nu både taggad och lugn, men antagligen kommer nervositeten imorgon bitti, vilket gör att den frukosten jag har köpt kommer ätas på tåget. Men detta betyder även att jag försvinner från bloggen och sociala medier de kommande 2 veckorna, och kan förhoppningsvis skriva igen när jag kommer tillbaka från Ronneby. Annars kanske det får bli ett inlägg från telefonen istället för från dator. Men et får vi se i framtiden!

Bild från Gunnars brygga
En fin bild från glassen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s