Frankrike

Sol, bad, vila och semester. Visst kan man tro att det är sådant man får ut av att åka utomlands, MEN inte när det gäller min familj. Skoskav på hela fötterna som är värre än efter 2 veckor i försvarsmakten, trötta vader och fortfarande behöver stretchas och ett humör som svajar upp och ner.

Vi har haft det bra under denna veckan vi har varit borta från Sveriges kalla väder. En hel del har vi hunnit med, bland annat att gå över milen 2 gånger, bada i medelhavet, flod och pool. Gå på marknad, äta på restauranger och testa de franska delikatesserna. Mycket hinns med på en vecka, även om saknaden av ungdomar och vänner var enorm under de sista dagarna.

Under denna veckan bodde vi i en lägenhet i Vence, mitt inne i gamla staden. Därefter tog vi bussen för att ta oss till Nice, St Pauls och Monaco. Fyra ställen värda att besöka, även om bussresorna dit inte var de roligaste. Lite gamla städer, stora yachtar och berömda casinon hittades lite var som, även om alla yachtar fanns i Monacos hamn. I vilket fall så fylldes dagarna upp, bland annat med en hel del gång.

Under en av dagarna var vi även och badade i den allmänna simbassängen. En upplevelse svår att glömma. Bikinitrosor i fel format och badbyxor som är för pösiga. Detta gav oss ‘Mannen med Visselpipan’, precis som vi även fick ‘Den Hjälpsamma Damen’ som ”hjälpte” oss att hitta till Monaco.

Ute och vandra gav oss runt 27 000 steg var, hela familjen. Därefter blev det några fler dagar som låg runt 10 000 sträcket, vilket kanske inte är det bästa, men vi får ha i åtanke att jag sällen går över drivet mycket, hade skoskav som gör mycket ondare än vad man kan tro, och gick 11 km i klackar när vi var i Monaco.

Resterande av veckan finns i bild format som ligger i nästa inlägg:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s