Tillbaks med vardagen

Sommarlovet är snart över. Jag har officiellt haft min sista sommarlovsdag i fredags och nu väntas jobb och träning. En dag som fick bestå av fixning, och ett kalas för att fira mina snart 17 år. Även om jag bjöd närmare 25 stycken och det kom 4, hade vi det väldigt mysigt och roligt!

Kvällen inleddes med ett dopp i Lygnen. Sedan kortspel, fika, middag och en massa prat. Därefter ett kvällsdopp i Lygnen innan det blev tårta och adjö för denna gång.

Jag saknar verkligen att hänga med dess människor och att det är tre månader mellan gångerna tycker inte jag är okej. Däremot är det svårt att få ihop träffar då alla kan och så vidare. Jag försöker iallafall göra då gott jag kan, och ibland funkar det, andra gånger inte.

Annars har sommaren varit bra. Mycket har hänt, men ändå ingenting. De första veckorna var intensiva, medan de senaste har varit lite långsamma. Däremot har det blivit lite tärning och inköp av riktiga träningsskor som passar min fot, vilket gör att det kanske kan gå lite bättre att komma igång med löpningen eller iallafall gången. Även att vara tillbaka i vattnet är en frihet. 2 månaders uppehåll är mycket även för en icke simmare och som simmare är det ännu mer hahah!

Så vad händer nu? Jo, jag har börjat jobba och träna regelbundet igen vilket är väldigt skönt. Vardagen är alltså på väg tillbaka. Sedan ska jag även åka ner till Hässleholm under kommande helg för att hänga och fira en kompis. Därefter blir det ännu en vecka med jobb och träning innan vi avslutar den veckan med ett elevkårsmöte och en resa upp till mormor för att fira min födelsedag. Oh Juste, jag fyller även år nästa onsdag så kanske ska ta och fira den lite, om jag nu orkar det.

Detta är min kommande tid, sedan startar skolan och vardagen är helt tillbaka. Däremot kommer det att finnas en del helger som är upptagna, och med allt fler vänner långt ifrån får vi se hur mycket jag tränar, jobbar och umgås med andra människor än mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s