Planering

Jag är från och med i onsdags 17 år gammal. Asså förstår ni det? Jag har levt i 17 år, och nu är det till och med lite mer än det. Däremot är inte 17 den mest speciella åldern att fylla. Inget nytt händer förutom att man är ännu ett år närmre 18 års ålder, och därmed snart inte räknas om barn längre.

Men det är inte det som jag skulle skriva om idag. Jag kommer långsamt tillbaka till vardagen och tänker köra en uppdatering om livet. Det är fredag vilket betyder att jag återigen är på resande fot. Kanske inte som räknas som positivt men mysigt är det iallafall. Under denna och föregående vecka har jag haft sommarsimskola tillsammans med klubben. 4 grupper som jag är ledare per dag, där första veckan bestod av parasimning, teknikgrupper och en grupp för nyanlända. Denna veckan blev det en privatlektion istället för parasimningen och de andra grupperna bestod.

Förutom jobb har även veckorna innehållit tärning. Under första veckan var det lite mer, iallafall måndag till torsdag och därefter söndag morgon. Denna veckan har det bara blivit två träning och den tredje missar jag på grund av resa. I vilket fall känns träningarna bra. Jag har startat i en ny grupp som satsar mer på sprint, alltså korta snabba sträckor, samt lite kortare träningar vilket gör att vi inte satsar lika mycket utan är där för att ha roligt. Denna gruppen har också bara 4 träningar i veckan vilket gör att de kan bli lite enklare att orka med alla plus skolan. Däremot kommer jag att behöva skippa någon träning på grund av att jag slutar skolan lite försent.

Nu sitter jag på tåget på väg upp till mormor för att fira min födelsedag. Som jag skrev så har det blivit en del helger som varit till för att resa.

Förra helgen var jag nere i Hässleholm hos en kompis och firade hennes födelsedag genom att festa. Jag varken dricker eller röker, men alltid kul att träffa nytt folk och förstå vilka hon brukar hänga med när hon inte hänger med mig på våra kurser med FVRF (Flygvapen frivillig). Denna helgen åker jag nu på äventyr upp till mormor utan att veta vad som förväntas. Nästa helg är lugn och efter det ska jag ner till Ronneby för att var med på ett ledarskapsläger. En del resor blir det, men det är ganska skönt. Sitta på tåg och jobba, skriva eller bara vila börjar bli en ganska skön vana som jag trivs bra med.

Förutom resor då. Vad sker närmsta tiden? Kommande vecka är en av de rörigaste innan vardagen är igång helt och hållet. Skolan börjar inte förrän på tisdag, men redan på måndag ska jag ändå in för möte med kåren eftersom det inte blev något möte idag. Men en kort sammanfattning av varje dag tänker jag kan var på sin plats.

  • Måndag: Kårmöte 11:00 + Träning 16:45-19:00
  • Tisdag: Skola 09:30-11:30
  • Onsdag: Träning 06:00-07.30 + Skola 08:30-12:30
  • Torsdag: Skola 12:30-15:30 + Simskolemöte 17:30-20:00
  • Fredag: Skola enligt schema

Helgen är hyfsad ledig förutom jobb med parasimningen på söndag kväll. Det är en helt okej vecka, men jag behöver skippa träningen på torsdagen för att gå på mötet med simskolan och träningen på lördag kan vara inställd med tanken på att många i klubben åker till Halmstad för uppstartsläger, vilket jag tackade nej till eftersom skolan precis startat och jag behöver ändå ta ledigt fredagen efter.

Kommande tid är därmed ganska lugn och jag kommer att börja träna lite mer på egen hand, men framförallt börja plugga i god tid. Därför är simningen nerdragen igen, men ändå ökad från i våras, och jobbet fortsätter som i våras. Nu ska jag iallafall fortsätta åka tåg, ett litet tag till och bara vila så får vi se vad mormor har att bjuda på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s