Två helger igenom

Så mycket som har gjorts den här veckan. Jag har inte haft tid eller orken till något annat än skolan och sedan sova. Hela veckan har jag varit delaktig i elevkåren. I måndags började vi med ett simpelt möte för att starta upp året, och därefter har det blivit att gå in och värva 1:orna (få 1:orna att bli medlemmar i kåren) och sedan hjälpa lärarna med lite stationer och liknande.

Det har inte gått en dag utan att jag har jobbat med elevkåren och det tar mer på krafterna än man kan tänka sig. Men nu är första skolveckan över och det är så skönt att ha startat upp igen. Med lite uppstarts övningar och MattePrepp, startade sedan schemana upp i fredags och jag hade min första fysiklektion.

Däremot har det nu gått total två helger sedan jag senats skrev något, vilket tyvärr börjar bli en vana. Förra helgen var jag uppe hos mormor för att fira min födelsedag, vilket vi gjorde med MAMMA MIA! THE PARTY!. En föreställning som utspelar sig på en restaurang där vi, gästerna på föreställningen även var gästerna i showen. Detta betyder att vi fick vara en del av showen. Hem åkte jag sedan i söndagskväll där jag fick sitta bredvid en fransk familj med två trötta döttrar.

Denna helgen var det däremot andra puckar. Jag startade upp helgen redan i fredags med att åka på Handbollsmatch i Kungsbacka för att titta på Kungälvs försäsong. Samma sak skedde igår, lördag, då jag startade upp dagen med att gå ut och testa mina nya löparskor och startade upp min väg till 5km utan att få ont. Det gick faktiskt bättre än förväntat, men jag måste orka hålla igång så att jag når målet på 5km. Därefter blev ännu en handbollsmatch där Kungälv spelade mot Aranäs. Sedan kom alla hem till oss (faster med man, kusiner och partner) och åt lunch innan vi alla drog till Liseberg och hade en mysig kväll. Inte överdrivet många åk blev det med tanken på att det var hur mycket fok som helst där, men oavsett kom jag personligen hem med två stycken 2:a vinster. En från ”Hus & Hem” och en från ”Ahlgrens bilar”. En lyckad kväll helt enkelt.

Idag fyller brorsan år, så i morse var vi alla uppe och sjöng för honom, men nu ska jag snart in till Kungsbacka igen för att titta på den sista matchen för denna helgen. Därefter är det ganska lugnt innan jag åker och jobbar med parasimningen för första gången denna hösten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s