3 veckor i mitt liv

Herregud! Nu var det ett långt tag sedan jag skrev något senast. Närmare tre veckor har passerat och mitt liv har kommit i vägen från allt skrivande, samt att jag inte har vetat vad jag ska skriva om. Det känns så tråkigt att bara skriva om min vardag hela tiden. Men nu är jag här igen och skriver ett litet inlägg om mina senaste veckor. Vi kan ju kortfattat säga att de ar bestått av skola, elevkår, träning, jobb och inte minst utbildningar.

Jag startade upp denna terminen med att ta ledigt på fredagen för att röra mig ner mot Ronneby för att gå en kurs i Ledarskap. Tekniskt sett var det ett läger för ledare i 16-25 års åldern där alla hade blivit nominerade. Ett läger med riktigt bra föreläsningar och med kunskap som kan användas vid alla tillfällen. Ett läger som jag alltid kommer minnas och som var fantastiskt på alla sätt och vis med människor som vågade bjuda på sig själva, kunde lyssna och som alla var där av samma anledning ; ‘att utveckla sitt ledarskap’. Oavsett om jag därmed missade en skoldag så är jag väldigt nöjd att jag åkte. Så mycket lärdomar jag får på föreläsningar och läger som jag aldrig kan få i skolbänken.

Nu är även skolan i full gång. Ett ovanligt bra schema fick vi, men lärarna kan ju ibland få diskuteras hur vidare bra de är. Däremot är jag nöjd med större delen av mina lärare och vissa skulle jag aldrig vilja byta ut. Men jag sitter iallafall tillbaka på min gamla plats och försöker att hitta motivationen till att sitta kvar. De är sådan stor skillnad på att lära sig allmänbildning och saker som intresserar mig, och att lära sig de saker som jag inte ser en betydelse för min framtid i, men jag antar väl att allt är bra att kunna!

Mellan, före och efter lektionerna blir det en hel del elevkårsarbete. Inte minst hade vi idag ett möte om studentresor med ett stort företag. Men jag anser det är en rolig grej att hålla på med utanför skolan även om det tar väldigt mycket tid och krafter vid vissa tillfällen. Ett litet extra jobb som jag förhoppningsvis tjänar på i framtiden. Annars har jag mitt vanliga jobb inom simskolan som även stannar i höst. Många nya barn och namn som ska lära sig simma och det är alltid lika kul att se dem lyckas.

Något annorlunda som hänt i skolan under dessa veckorna är 2:ornas årliga tältning vid Delsjön vilket jag tyckte var riktigt lyckat, även om vi endast var 8 stycken som sov över. En mysig tradition som helt och hållet bygger på friluftsliv och jag märkte helt klart att det lönar sig att ha varit ute och campat med familjen när man var liten, samt att ha gått sommarkursen i militären. Att vara i skogen under en hel natt blir då mysigt;)

En kort sammanfattning om vad som har hänt i mitt liv den senaste tiden, och nu ska jag sätta mig och komma på lite roliga inlägg som även får mina tankar att rulla, samt som är roliga att skriva för att skriva om min vardag är inte det mest spännande jag har gjort här i livet:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s