Bildvägg eller fotoalbum??

Som vanligt är det ett tag sedan jag senast skrev något, men nu har jag en spännande tid framöver med olika planer planerat. Jag har även skrivit ner lite idéer på blogginlägg på mobilen så ska bara sätta mig ner och ta mig tiden för att skriva på dessa en dag också.

Men den senaste tiden nu har jag för det mesta suttit vi min dator och kollat på bilder från 2004 fram tills 2012 som en dag ska få hamna på min vägg. Jag har börjat planera en bildvägg eller fotovägg med foton från min livstid. Jag vet mycket väl att den inte är så lång än, men detta är någon som kan utvecklas och jag skulle kunna sätta upp bilder under tiden jag lever. Det positiva med att framkalla bilderna är även att de kan tas med till nästa ställe jag bor i. Det är antingen detta som ska göras som en kreativ syssla att hålla på med när jag behöver använda mitt kreativa sinne, eller så ska jag ta dessa bilderna och göra fotoalbum. Till exempel ett fotoalbum 2004-2006 och bara ta bilder från dessa två åren med små texter och förklaringar till bilderna. Även det tror jag hade varit mysigt, eller som sagt en bildvägg. Vad låter bäst egentligen? Vad är mysigast att ha i framtiden?

Positivt med en fotovägg är att jag alltid kan se bilderna utan att behöva plocka fram någon bok eller liknande. Däremot, kommer jag vilja titta på mig själv dagligen? Det är ju helt klart en ego-boost att få se sig själv varje dag och det skulle väl egentligen behövas men kommer jag verkligen se alla bilder på mig under varje dag i x-antal månader/år?

Om jag väljer att skaffa mig en fotovägg kan jag sätta fotona lite hur som helst utan att ha någon speciell ordning eller nått. Samtidigt kan jag ta ner fotona när jag har lust och köpa en fotoalbum och sätta in fotona i. Däremot tror jag det blir mer jobb med en del av en vägg täckt av foton än om jag skulle sätta in x-antal bilder i ett fotoalbum för ca 4-5 hundralappar.

Positivt med fotoalbum är att de är lätta att ta med sig och att man kan göra dem på så många olika sätt. De finns i alla storlekar, färger och i såna fall skulle jag nog försöka göra någon serie utav det så att man ser att de olika böckerna hänger ihop.

Vet ni vad! Jag tror jag har bestämt mig att göra fotoalbum istället för en fotovägg, och så ska jag göra dem till mina egna!

Klockan är nu ganska mycket och det är snart dags att sova, men varför jag skrev idag var inte för att bestämma om jag skulle göra fotoalbum eller inte. Jag kom in hit idag för att skriva om mina planer den kommande veckan för de är underbara.

Nu har jag börjat veckan med skola som vanligt och det roliga startar egentligen redan imorgon. Imorgon (onsdag) ska jag och två andra hålla i en idrottslektion och eftersom det är typ det jag gör på min fritid så är jag riktigt taggad på att få göra det för även min klass. På torsdag är det sedan dags för två prov. Ett i svenska vid 09:35-11:00 och sedan ett i engelska vid 15:40-17:00. Efter de två proven är jag klar med skolan för denna veckan, förutom att jag ska in på fredag och ha möte i 1h med Erasmus+-gänget. På fredag klockan 11:55 går sedan mitt tåg mot bleking och närmare bestämt RONNEBY! Jag drar ner till Ronneby för en utrustningshelg med FVRF och kommer hem igen först på söndag kväll.

Vad händer nästa vecka då?

Jo, på söndag kväll ska jag sedan packa upp den militära utrustningen, duscha och packa om till kläder för 15 grader plus. Måndag den 7/10 gäller det sedan. Jag och några till från skolan plus två lärare drar ner till Frankrike med vårt utbytes projekt med andra europeiska länder. Detta betyder att vi tillbringar hela arbetsvecka där nere och har det riktigt grymt! Jag är så taggad inför detta och att får träffa människorna som var med i Kroatien för ett år sedan och även de som var här i Sverige i april. Denna och kommande vecka är därmed helt fantastisk!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s