1:a December

Hur sjukt är det inte? Det är redan första december och jag är såå taggad! Tre veckor kvar i skola, knappt tre och en halv vecka kvar till julafton och sedan är det ett nytt år och ett nytt decennium. Nu är det bara några fåtal prov kvar, många julklappar att inhandla och därefter bara NJUTA!

Jag har precis kommit hem från en helg med FVRF Syd (flygvapen frivillig) i Halmstad. EN helg bestående av sambandstjänst, akut sjukvårdsövning med katastrofblödningar (på låtsas) och en avslutnings middag inför julen. En helg som har tagit alldeles för mycket energi från mig och som inte har gett tillbaka tillräckligt mycket, För mig innebar denna helgen nytt ställe, nya människor och nya befäl, alltså en hel del nya intryck och relationer som jag inte hade behövt ha om jag hade stannat i Ronneby. Men på grund av vart jag bor så är jag tvungen att stanna i Halmstad och jag hoppas att det tillslut kan bli bra.

Men annars så är det snart jul och årets första snö vaknade jag till i fredags vilket är riktigt skönt. Även om det är första advent, första december och julpyntat har jag inte riktigt någon julkänsla. Den kommer under korta perioder då och då, men ingen riktigt WOW DET ÄR JUL -känsla. Får ta och hoppas att den dyker upp småningom.

Vi får se vad som nu sker i framtiden. Närmast är det adventsfika, sedan måste jag sova inför skolans sista veckor! Glad Första Advent och snart är det JUL!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s